VISIT FRANS GUYANA

EEN GESLAAGDE VAKANTIE BEGINT HIER!

Amsterdam

Cayenne

Reisverzekering

Reisverzekering

 • Reisverzekering
  Bij een reisverzekering dient u o.a. op de volgende aspecten te letten.
        
 • Geneeskundige kosten
  Indien uw ziektekosten zijn verzekerd bij een ziekenfonds of een particuliere ziektekostenverzekeraar kan het zijn dat niet alle kosten in het buitenland worden vergoed. Ook kunt u te maken hebben met een eigen risico of uitsluitingen van bepaalde schadevergoedingen. Het 'bijverzekeren' is dan beslist geen overbodige luxe.   
      
 • Onvoorziene kosten
  Het kan zijn dat u tijdens uw reis extra kosten moet maken wegens onvoorziene bijzondere omstandigheden. Deze extra kosten kunnen o.a. veroorzaakt worden door:
  - medische behandeling ter plaatse en kosten voor medicijnen;
  - noodgedwongen extra verblijf door ziekte en/of herstel van ziekte;
  - medisch noodzakelijke repatriëring per ambulance(vliegtuig) naar een ziekenhuis in
    Nederland;
  - terugreis naar Nederland in verband met ernstige ziekte of overlijden van verwanten;
  - vervoer van stoffelijk overschot of begrafenis/crematiekosten.   
      
 • Ongevallen
  Het aantal reizigers dat slachtoffer wordt van een (verkeers)ongeval tijdens de vakantie is relatief groot. De meeste ongevallen vinden op de weg plaats. Door het afsluiten van een ongevallenverzekering heeft u recht op een éénmalige uitkering, wanneer een ongeval de oorzaak is van blijvende invaliditeit e.d. Het verzekeren van risico's tijdens uw vakantie is maatwerk geworden.   Het reizen worden steeds gevarieerder (bijv. jungletochten) met meer verschillende vormen van recreatie (bijv. alpinisme). Voor het afsluiten van een goede reisverzekering wordt u geadviseerd om contact op te nemen met een erkende verzekeringsadviseur. Vertel alle bijzonderheden van uw voorgenomen reis en laat u goed voorlichten over de aangeboden schadedekkingen. Lees tenslotte nauwkeurig de polisvoorwaarden.

Kies uw taal

nlenfrdeptes

Copyright © 2015. All Rights Reserved.